Széchényi 2020

Vízvágás

#szolgáltatásaink

VízvágásEz a technológia széleskörű vágási spektruma miatt közkedvelt. Vízvágógépünk 6000x2000 mm-es asztalmérettel rendelkezik. Szakembereink az évek alatt kiismerték a gépben rejlő számtalan lehetőséget, és ezáltal szinte minden feladatot képesek megoldani.

A 6200 bar víznyomás mellett adagolt ásványi eredetű gránitpor segítségével bármilyen anyag elvágására képes. Az elkészített táblaterv alapján megírt CNC program rendkívül gazdaságos és precíz, pontos vágást tesz lehetővé.

Ez a technológia az "alávágás" miatt acélnál 80 mm-es, míg alumíniumnál 150 mm-es vastagságig alkalmazható kiváló minőségben.  Empirikusan szerzett tudásunknak köszönhetően képesek vagyunk szigorúan betűrt alkatrészek gyártására is.

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.