Széchényi 2020

Szemcseszórás

#szolgáltatásaink

SzemcseszórásKörasztalos és átmenő rendszerű (alagutas) gépekkel rendelkezünk, mely minőségi felületelőkészítést tesz lehetővé.

A váltó tálcás, körasztalos szemcseszórónk két szórólapáttal rendelkezik, amely kisebb alkatrészek előkészítését biztosítja. Szükség esetén szóró állványokat alkalmazunk, így lehetőség nyílik a szórási idő alatt a következő mennyiség előkészítésére, tálcára helyezésére.

Az alagutas szemcseszórónk 6000mm-es hosszban és 1500mm-es szélességben képes befogadni az alkatérszeket. A négy szórólapát biztosítja a tökéletes tisztaságú felületet. Az alapanyagok felhelyezése kívülről történik, egyedi megoldású ajtók és villás targonca segítségével.

Csaknem minden felület szórását vállaljuk.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.