Széchényi 2020

Rólunk

Alumíniumszerkezeti, acélszerkezeti, fémipari gyártási tevékenységünk műszaki és technikai háttérrel maximálisan kiszolgált. Gép- és eszközbeszerzéseink egy részénél sikeresen élünk, és éltünk a pályázati lehetőségekkel. Cégünk termelésirányítási rendszert működtet a könnyebb nyomonkövethetőség, illetve a még hatékonyabb, precízebb munkavégzés érdekében.

Minőség a fémjelünk. Ennek köszönhető többek között a svájci STADLER Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft. részére az alumínium alkatrészek gyártása; az Osztrák ÖBB tulajdonában lévő TS-Hungaria Kft. számára vasúti acélszerkezetek széleskörű előállítása; az amerikai piacra készült NABI busz pótalkatrészek; illetve a német CLAAS mezőgazdasági gépalkatrészek és egyedi járműalkatrészek acél termékek kivitelezése.

Beszállítóként továbbra is elsődleges célunk a vasúti járműalkatrész és a járműipari acélszerkezeti gyártói tevékenység növelése, bővítése, továbbá új külföldi kapcsolatok kiépítése. Üzletpolitikánk legfontosabb eleme a vevőink igényeinek legteljesebb mértékben történő megfelelés, amely egyben záloga a piaci pozíciónk, versenyképességünk és jövedelmezőségünk megtartásának, illetve növelésének.

Cégünk megalakulásától kezdődően kiemelten foglalkozik minőségirányítással, a hibákat kizáró, ill. minimálisra csökkentő rendszer kialakításával, működtetésével és a környezetünk védelmével. Fő célunk üzleti környezetünk megértése és az érdekelt felek alkalmazható követelményeinek teljesítése.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.