Széchényi 2020

Megmunkálás

#szolgáltatásaink

MegmunkálásMegmunkáló központjainkkal gyakorlatilag bármilyen alkatrész gyártására alkalmasak vagyunk.

Napjainkban a többtengelyes megmunkáló gépek szinte már alapkövetelménynek tekinthetőek, ennek ellenére mi képesek vagyunk a „tengelyszám” növelését készülékek segítségével megoldani. Gépparkunkban kiemelkedő a TOS gyártmányú 2000; 3000; 4000 mm-es asztalméretű NC vezérlésű megmunkáló központunk, mely teherbírása, pontossága és egyéb jellemzői alapján jelenleg is világszínvonalú.

Számos hagyományos, feladat orientálttá átalakított géppel rendelkezünk, melynek köszönhetően a mindennapos munkavégzésünk hatékonyabb.

Magas színvonalon képzett szakembereink képesek az önálló feladatok végrehajtására, mindemellett fiatal kollégákat is alkalmazunk, betanítunk.

Cégünk képes a precíz szériagyártásra, de a kihívásokkal teli, egyedi feladatokat is megoldjuk.

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.