Széchényi 2020

Lángvágás

#szolgáltatásaink

LángvágásHáromfejes NC lángvágó gépünk 6000x2000mm-es asztalméreten, maximum 120 mm vastagságú acéllemez vágását biztosítja.

Lángvágónk eltér az általános, megszokott kialakításoktól, ezáltal el tudjuk kerülni az irányváltások miatti „rántást”, tehát képesek vagyunk sarkos darabolásra is.

A vágási vastagságot megrendelőink szabják meg, melyhez szükség szerint átalakítjuk a vágófejeket. A gépen dolgozó kollégáink az évek alatt nagy tapasztalatra tettek szert, lecsökkentve ezáltal a vágások közben felmerülő problémákat.

A vágásokhoz oxigént és PB-t használunk. Lángvágó gépünk képes egyszerre 3 fejjel üzemelni, így csökkentve a költségeket és növelve áraink versenyképességét.

Megrendeléseink során minden esetben sörétezett alapanyagot használunk, függetlenül attól, hogy saját vagy bérmunkáról legyen szó.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.