Széchényi 2020

Kun-Metalokála Kft. vasúti jármű gyártechnológiai fejlesztése

Kedvezményezett neve: "KUN-METALOKÁLA" Fémtechnikai Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Kun-Metalokála Kft. vasúti jármű gyártechnológiai fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 27 740 830 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2019.06.12.

Megvalósítási helyszíne: 5420 Túrkeve, Kinizsi u. 49.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02345

 

Projektleírás:

A projektben az alábbi eszköz került beszerzésre:

1 db, teljesen új gyártású, PT2060W PRO típusú CNC vízsugaras vágógép a hozzá tartozó CNC vezérlő szoftverrel és BWT VAD Pro típusú vízlágyító rendszerrel.

A projekt keretében megvalósult beruházás eredményeként egyrészt, a jelenlegi tevékenységünkhöz kapcsolódóan sokkal hatékonyabb munkavégzéssel fogunk működni, másrészt jelentős mértékben javított termelési módszer alkalmazása jön létre. Az eszköz célja a kedvező költség mellett megvalósított hatékony CNC pozícionálás, mely gyártó és feldolgozó ipar megannyi szegmensét, így a miénket is a kötött pályás vasúti járműgyártás területén is alkalmazható. Az eszköz egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ez a vágógép precízebb, pontosabb, és szebb felületű vágást biztosít eddig használatban álló hasonló CNC vágógépeinknél. A szebb és precízebb vágásfelület mellett, az alkatrészek kivágása (akár 50%-al is) kevesebb időt vesz majd igénybe.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.