Széchényi 2020

Kapacitásbővítés a Kun-Metalokála Kft.-nél

Kedvezményezett neve: "KUN-METALOKÁLA" Fémtechnikai Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Projekt címe: „Kapacitásbővítés a Kun-Metalokála Kft.-nél”
Szerződött támogatás összege: 21 289 517 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezési dátuma: 2016.08.23.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00279
 
Projektleírás:

A projektben az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

A projektben az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: - 1 db MIG WELD Tárcsamaró szett tartozékaival - 1 db N-KO UZ50 élmarógép - 3 db hegesztőgép - 1 db handy jet - 1 db hegesztőasztal - 1 db Hengerítő gép - 1 db villás targonca.

A projekt keretében összesen 9 db termelő eszköz kerül beszerzésre. A 7 db termelő eszköz több munkafolyamat ellátására alkalmas, ennek megfelelően a teljes termelési folyamat során hasznosíthatóak az eszközök, melynek köszönhetően komplett, az alapanyagok előkészítésétől a végtermékek elkészítéséig terjedő teljes körű termelést tesznek lehetővé. Az eszközöknek köszönhetően a vállalkozás termelési kapacitása nagymértékben megnövekedett.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.