Széchényi 2020

Hegesztés

#szolgáltatásaink

HegesztésCégünk alumínium, rozsdamentes anyag és szénacél hegesztést végez 3-24 mm vastagságtartományban. Széles skálájú eljárásengedélyekkel és nemzetközi minősítésű hegesztő szakemberekkel (EWE; IWE) rendelkezünk - így számos magas szintű minőségbiztosítási igénynek felelünk meg.

Elsősorban AWI és AFI hegesztéssel foglalkozunk, de bevonatos elektródával (pl.öntvény hegesztés) történő hegesztésben is jártasak vagyunk.

Nagy anyagvastagság esetén az előmelegítést elektromos kemencében, míg az ideális hőfokon tartást PB-s működésű melegítő fejekkel biztosítjuk. Az elért hőmérsékletet, illetve az esetleges rámelegítési igényt tapintós hőmérőkkel ellenőrízzük. A szükséges hegesztési gyökök kialakítását többféleképpen is el tudjuk érni, például varratmaróval.

Magas színvonalú, minőségi munkánkat tükrözi, hogy a csuklós autóbuszoknál a magas mangántartalmú HÜBNER (német) öntvények magyarországi hegesztésére a HÜBNER tapasztalt, nagy tudással rendelkező szakemberei cégünket ajánlják.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.