Széchényi 2020

Élhajlítás

#szolgáltatásaink

ÉlhajlításCégünk hagyományos- és CNC gépekkel rendelkezik, melyekkel szinte bármilyen rádiuszú profil hajlítását el tudjuk végezni.

Gépeink a gyári pengéken és matricákon túl számos saját gyártású, széles skálájú eszközzel is felszereltek - melyeknek köszönhetően egyedi és sorozatgyártást is vállalunk. Nagyobb tömegű alkatrészek mozgatását (pl. vasúti fenékváz) telepített 250 kg teherbírású ostordaruval biztosítjuk. Speciális igények esetén készek vagyunk új hajlító pengék és matricák gyártására is. A gyártást minden esetben hajlítási teszt előzi meg, ezzel minimálisra csökkentve az egyediségből adódó eltéréseket.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.